Megtalálták Gabby Petito barátjának a holmiját, emberi maradványok voltak mellette

2021. október 20. – 21:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A megfojtott Gabby Petito gyilkossággal gyanúsított barátjának a nyomaira bukkanhattak a rendőrök Floridában. Az Instagram-álompár drámája a végéhez közelít: a barátnője halála után szökésben lévő Brian Laundrie személyes tárgyaira egy természetvédelmi területen bukkantak rá, a közelében egyelőre nem azonosított emberi maradványok voltak.

Laundrie holmiját (hogy pontosan mit, még nem hozták nyilvánosságra) és a maradványokat a floridai Carlton Reserve-ben találták meg, közel a szeptember 14-én eltűnt férfi lakóhelyéhez. Laundrie azután távozott ismeretlen helyre, hogy egyre inkább rávetült a gyanú, hogy köze lehet barátnője, Gabby Petito eltűnéséhez, illetve halálához – Gabby holttestét 19-én találták meg, a boncolás szerint halálát fulladás okozta, megfojtották.

Laundrie szülei a rendőröknek sokáig azt állították, hogy a fiuk kirándulni ment, és ők sem tudják közelebbről, merre lehet. Most azonban biztosan kaptak valamilyen fülest, ugyanis ők szóltak az FBI-nak, hogy a fiuk holmija a helyszínen lehet. Mire a rendőrök szerda reggel odaértek, már ott találták a férfi szüleit, amint Briant keresik – írja az NBC. A hatóságok nem sokkal később több személyes tárgyát is megtalálták. A keresésnél kutyákat is bevetettek, és hamarosan „részleges emberi maradványokat” találtak a helyszínen. Mellette egy olyan hátizsák volt, amilyet Brian is használhatott. A területet most szisztematikusan átvizsgálják, és bizonyára a maradványok azonosítása is folyik.

A 22 éves Gabby Petito és 23 éves barátja a nyáron indult a lány furgonjával egy természetközeli útra az Egyesült Államok különböző nemzeti parkjait érintve. Az Instagramon rendszeresen közvetített utazás azonban augusztus végén váratlanul véget ért. Brian Laundrie egyedül tért haza a fehér furgonnal, és nem volt hajlandó érdemben válaszolni a lány sorsával kapcsolatos kérdésekre, majd egyik reggelre neki is nyoma veszett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!