Volt asszisztense is bántalmazással vádolja Marilyn Mansont

2021. május 19. – 15:59

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt hónapokban több nő is arról vallott, hogy az elmúlt 25 év legbotrányosabb rocksztárja, Marilyn Manson (Brian Warner) fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is kihasználta, zaklatta és bántalmazta őket. Legutóbb Manson egykori asszisztense, Ashley Walters perelte be emiatt a zenészt – írja a BBC.

Walters jogi képviselői kedden nyújtottak be panaszt a Los Angeles megyei Legfelsőbb Bíróságon. A dokumentumokban az szerepel, hogy Manson egy félelmetes és erőszakos főnök volt, aki azt mondta a barátainak, hogy nyugodtan fogdoshatják és csókolgathatják az asszisztensét.

Walters ügyvédei azt írták, hogy Manson kihasználta a hatalmi pozícióját, ismertségét és kapcsolatait, amelyekkel vissza is élt. A rocksztár ügyvédei az amerikai médiában tagadták ezeket a vádakat.

Marilyn Manson 2020. január 4-én, Los Angelesben – Fotó: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Marilyn Manson 2020. január 4-én, Los Angelesben – Fotó: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

A bírósági dokumentumok szerint a fotósként dolgozó Walters 2010-ben, 26 évesen találkozott először Mansonnal, miután a zenész a MySpace-en küldött üzenetben dicsérte a munkáját. Manson később felkérte, hogy legyen a személyi asszisztense, és felajánlotta neki, hogy megduplázza a fizetését, és segíti a művészeti projektjeit. Walters szerint egy fotózás után Manson megkérte, hogy vegye le a blúzát, majd szexuálisan bántalmazta őt.

A dokumentumok szerint olyan is előfordult, hogy Manson 48 órán át dolgoztatta Walterst, akitől azt is elvárta, hogy a barátai kedvében járjon, ételt hozzon nekik vagy flörtöljön velük. „Úgy éreztem magam, mint egy darab hús” – nyilatkozta Walters a The Cut magazinnak.

Mansonnal az év elején szerződést bontott a lemezkiadója, miután Evan Rachel Wood azt állította, hogy a zenész bántalmazta őt a három évig tartó kapcsolatuk alatt. A közelmúltban Esmé Bianco is beperelte a rocksztárt, akit szexuális zaklatással és testi sértéssel vádolt meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!