Beperelte Marilyn Mansont a volt barátnője, azt állítja, a zenész megerőszakolta és fejszével kergette őt

2021. április 30. – 20:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Esmé Bianco brit színész pénteken szövetségi pert indított Marilyn Manson ellen, amelyben nemi erőszakkal vádolja őt – írja a Varitey.

Bianco először február 10-én állt a nyilvánosság elé, amikor több más nő is erőszakkal vádolta meg a zenészt. Bianco akkor azt nyilatkozta, hogy a kapcsolatuk idején, 2011 körül Manson nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is bántalmazta: korbáccsal verte, és olyan is előfordult, hogy egy fejszével kergette a lakásban. A színész a perben is hasonló részletességgel ismerteti, hogy Manson (eredeti nevén Brian Warner) mellet miket élt át. Többek között azt állítja, hogy Manson:

  • 2011 májusában megerőszakolta.
  • Kábítószer hatása alatt többször is erőszakosan viselkedett vele, szexre kényszerítette.
  • Az együttlétek során a beleegyezése nélkül elfenekelte, megharapta, megvágta és megkorbácsolta őt.
Esmé Bianco 2019. április 3-án, New Yorkban – Fotó: Angela Weiss / AFP
Esmé Bianco 2019. április 3-án, New Yorkban – Fotó: Angela Weiss / AFP

A vád szerint Manson 2009-ben Los Angelesbe reptette Biancót, aki azt hitte, hogy egy klipforgatáson fog részt venni, ám ehelyett Manson négy napig fogva tartotta őt az otthonában. Ez idő alatt csak fehérneműt viselhetett, valamint azt is állítja, hogy Manson bezárta egy hálószobába, egy imaszékhez kötözte és megkorbácsolta. Amikor a zenész valamitől dührohamot kapott, összetörte a forgatási eszközöket, így a klip sosem készült el.

Bianco szerint Manson 2011-ben meghívta, hogy lakjon nála Los Angelesben, és felajánlotta, hogy szerepet ad neki a Phantasmagoria című filmben. A kereset szerint a színész két és fél hónapot töltött Manson házában, ami alatt folyamatosan bántalmazásoknak volt kitéve. Azt állítja, hogy egyszer meg is szökött a lakásból, miközben Manson aludt. A színész szerint Manson ezután azzal fenyegetőzött, hogy visszavonatja az amerikai vízumát.

„A Mr. Warner által okozott mentális egészségromlás hátráltatta Ms. Bianco karrierjét. Ennek következtében a mai napig komplex poszttraumás stresszel, szorongással, depresszióval és pánikrohamokkal küzd” – áll a keresetben.

Februárban Evan Rachel Wood színész és több más nő is arról vallott, hogy az elmúlt 25 év legbotrányosabb rocksztárja, Marilyn Manson fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is kihasználta, zaklatta őket.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!