Annyira csalódott a QAnon Sámán, hogy már tanúskodna is Trump ellen

2021. január 30. – 10:58

Annyira csalódott a QAnon Sámán, hogy már tanúskodna is Trump ellen
A QAnon Sámánként is ismert Jacob Chansley (Jake Angeli) – Fotó: Win McNamee / Getty Images / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Óriásit csalódott Donald Trump korábbi amerikai elnökben a QAnon Sámán néven elhíresült Jacob Chansley, más néven Jake Angeli, aki hiába kért, nem kapott elnöki kegyelmet Trumptól. Ezért, bár korábban szinte bálványozta Trumpot, most kész lenne akár ellene tanúskodni is a volt elnök február 8-án kezdődő impeachment-eljárásán, közölte Chansley ügyvédje.

A sámánt képviselő Albert Watkins elmondta, hogy védence úgy érzi, Trump elárulta őt és a többi, a Capitolium január 6-i ostroma után kegyelemért folyamodó társát. Azt még nem tudni, hogy engedik-e Chansley-nek a tanúskodást, mindenesetre váratlan fordulat lenne, ha az amerikai törvényhozás elleni ostromban résztvevők, akik épp Trump szavain felbuzdulva kezdtek zavargásba, most Trump ellen vallanának.

Chansley és több, az ostromban résztvevő társa azzal védekezik az ellenük indult büntetőeljárásban, hogy nem követtek el törvénytelenséget, hiszen mindent az akkor még hivatalban lévő elnök, Donald Trump utasítására tettek.

Arról, hogy a szenátus üléstermében szarvakkal ellátott mosómedveprém-sapkában pózoló félmeztelen Chansley hogyan merült el nyakig az összeesküvés-elméletekben, itt írtunk részletesebben.

Magát a teljesen elképesztő QAnon-összeesküvést, aminek lényege, hogy vezető demokrata politikusok és hírességek, mint például a Clinton házaspár, Barack Obama, Soros György, Oprah Winfrey, vagy éppen Tom Hanks, tagjai egy sátánista kannibál pedofilhálózatnak, ebben a cikkünkben mutattuk be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!