Öngyilkos lett a washingtoni Capitolium rendőrségének tisztje, aki ott volt a szerdai ostromnál

2021. január 10. – 18:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 20:46: Több sajtóorgánum, a Forbes és a TMZ is megírta, valamint Terrance Gainer, a capitoliumi rendőrség volt főkapitánya is megerősítette, hogy Howard Liebengood szombaton öngyilkos lett. Az 51 éves rendőrtiszt azok között volt, akik szerdán a betörő tüntetőkkel szemben védték a washingtoni Capitolium épületét.

Meghalt a capitoliumi rendőrség egyik, szolgálaton kívüli tagja. A halála okát és időpontját nem hozták nyilvánosságra – írja a Washington Post.

Az 51 éves Howard Liebengood 2005 áprilisa óta volt a capitoliumi rendőrség tisztje, a szenátusi osztályhoz sorolták be. Liebengood édesapja korábban szintén a capitoliumi rendőrség tagja volt.

Az már korábban kiderült, hogy a 42 éves Brian D. Sicknick rendőrtiszt halálát az okozta, hogy az törvényhozás épületében berontó tüntetők egyik tagja egy tűzoltókészülékkel fejbe verte, miközben ő az asztalaik alá bújt képviselőket védte.

Ahogy arról a Telex korábban már beszámolt, 68 embert már letartóztattak, többek között azt a férfit is, aki Nancy Pelosi irodájába tört be, és a házelnök asztalánál, feltett lábbal fotózkodott és rács mögé került a Capitoliumba betörő, vikingsapkás QAnon Sámán is.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában.

Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!