Bocsánatot kérünk Hundred Sinstől

2024. június 10. – 21:01

Másolás

Vágólapra másolva

Kollégánk, Sajó Dávid, a Telex After rovatvezetője megengedhetetlen szakmai hibát követett el, amikor egy vita hevében a saját Instagramján, ha csak pár percre is, de felfedte egy zenei producer arcát annak ellenére, hogy a nyilvánosságban ő korábban kifejezetten kerülte azt. Ilyet senki sem tehet, egy újságíró pláne nem léphet ki a szakmája keretei közül.

Mi a Telexnél komolyan vesszük a szakmai, etikai normákat, saját etikai és magatartási kódexünket. Ezek azok a dolgok, amik miatt eljuthattunk odáig, hogy például június 9-én is kiderült, az olvasók bíznak bennünk, és óriási tömegben követik nálunk a választás eseményeit.

Kollégánk belátta, hogy hibázott, és bocsánatot kért az előadótól. Ezen túl azonban a sokéves közös szakmai munka és érdemei elismerése mellett is úgy döntöttünk, ennek kell hogy legyen következménye, ezért leváltjuk vezetői pozíciójából. A Telex After szakmai vezetésével, a rovatvezetéssel egy másik kollégánkat bízzuk meg: a jövőben Bicsérdi-Fülöp Ádám vezeti majd a rovatot, Dávid a rovat tagjaként dolgozik tovább. Én pedig a Telex főszerkesztőjeként is szeretnék elnézést kérni Hundred Sinstől.

A Telexnél továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy egy hiteles, a szakmai elveket követő minőségi újságot készítsünk, amiből magyarok milliói tájékozódhatnak országszerte, legyen szó politikáról vagy kultúráról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!