Rendkívüli időszak, kiemelt olvasói figyelem a Telexen

2022. július 16. – 13:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Azt bizonyára mindenki érzi, hogy különleges időket élünk. A szomszédban háború dúl, a kormány pedig olyan dolgokat csinál, olyan dolgokra készül, amikről korábban azt mondta, hogy soha nem tenné. Sokaknak rossz irányba változik a rezsicsökkentés, katás adózók százezreinek kell néhány hét alatt újragondolnia a jövőjét, kérdéses, hogy lesz-e fűtés télen, egekben az infláció, és a forint is korábban nehezen elképzelhető mélységekben van az euróhoz képest, a kormány pedig azért, hogy pénzhez jusson, engedményeket tesz az EU-nak. (Hol van már az „Állítsuk meg Brüsszelt!”?)

Ezek a dolgok elég sok embert érdekelnek, olyanokat is, akik amúgy nem is biztos, hogy értesülnek olyasmikről, amikről a kormány nem szeretné, hogy értesüljenek. És ezek a dolgok nemcsak érdeklik, hanem érintik is az embereket. Akik tájékozódni szeretnének, tudni akarják, mi is történik valójában velük, körülöttük.

És aki tájékozódni szeretne, megbízható, pontos, érthető igazodási pontokat keres. Mi ilyenek vagyunk.

Mi a Telexnél az indulásunktól kezdve azt hirdetjük, hogy korrekten, kíváncsian, kritikusan mutatjuk be az ország és a világ történéseit. Nem kapkodunk hírek közlésével, ha nem tudjuk biztosan azok forrását és megbízhatóságát. Az összes lehetséges szempontból megpróbáljuk bemutatni az események hátterét, hatásait, összefüggéseit. És az olvasók ezt értékelik.

Pénteken a második legolvasottabb napunk volt, 874 ezer egyedi olvasóval, 3,3 millió kattintással.

Ennél csak egyszer voltak többen kíváncsiak a híreinkre, írásainkra: amikor kitört Ukrajnában a háború, akkor 948 ezer olvasónk volt egy nap alatt.

Egyrészt köszönjük, másrészt ígérjük, továbbra is az eddigi alapossággal, korrektséggel, érthetőséggel folytatjuk a munkánkat. Hogy érdemes legyen minket minden nap olvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!