A 4iG korábbi vezetői irányítják tovább a frissen felvásárolt Vodafone-t

2023. február 1. – 13:13

Másolás

Vágólapra másolva

A Vodafone Magyarország Zrt. igazgatósága Blénessy Lászlót, a 4iG csoport üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettesét választotta meg új vezérigazgatónak, és változott a vezérigazgató-helyettesek személye is a nemrég felvásárolt telekommunikációs cégnél – közölte a 4iG a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Általános vezérigazgató-helyettes lett a cégnél Tábori Tamás, a 4iG tulajdonában lévő DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője, a pénzügyi vezérigazgató-helyettes pedig Thurzó Csaba, a 4iG eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettese lett. Március 1-jétől a 4iG felsővezetésébe újabb vezérigazgató-helyettes érkezik, Sacha Dudler a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért felel majd a teljes csoporton belül.

Ahogy arról beszámoltunk, a Vodafone Magyarország felvásárlása pénzügyileg kedden zárult le a 660 milliárd forintos vételár kifizetésével. A cég árfolyamát a papírformának megfelelő bejelentés nem mozgatta meg, hétfőn 696 és 703 forint közötti sávban, és kicsivel több mint 13 millió forint értékben kereskedtek a részvényekkel.

Tavaly augusztusban jelentette be a 4iG és a magyar állam, hogy közösen felvásárolják a Vodafone Magyarországot, a témáról akkor itt és itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!