Orbán Ráhel-féle állami cég szponzorálja a terasznyitást ünneplő celebek posztjait

2021. április 26. – 13:49

Másolás

Vágólapra másolva

Több magyar celeb szombati terasznyitásról készült szelfijét, Insta-fotóját is a közpénzből működő Magyar Turisztikai Ügynökség támogatta, vette észre a 444.

A hírességek képei alatt ott van a #reklám jelzés, és néhol be van linkelve a Csodás Magyarország Instagram-oldal is, amely a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egyik kiadványa/magazinja.

Az MTÜ-t Guller Zoltán vezeti, aki korábban segítői közt említette Orbán Viktor miniszterelnök lányát, Orbán Ráhelt is, akinek ismerősei jó pozíciókat foglaltak el az állami divatiparban is.

Szombaton a kormánypárti politikusok is megrohamozták a teraszokat, mintha kiadták volna feladatnak a Fideszben, hogy irány a teraszra fényképezkedni.

Hosszú idő után szombaton megnyithattak a vendéglátóhelyek teraszai, miután Magyarországon már több mint 3,5 millió embert oltottak be a koronavírus ellen. Kis túlzással szombaton minden a nyitásról szólt, napközben sokan voltak a vendéglátóhelyek teraszain, és ez így volt az esti órákban a kocsmáknál is. Bődey János fotóriporterünk Budapest belső kerületeiben készült képeiből válogatást is közöltünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!