Mintha kiadták volna feladatnak a Fideszben, hogy irány a teraszra fényképezkedni

2021. április 24. – 22:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mivel a héten elértük a 3,5 millió beadott oltást, kinyitottak a vendéglátóhelyek kiülős részei. A magyarok bele is vetették magukat a szombatba, van, aki már reggel kilenckor kikérte az első sörét. Egy tömött közösségi helyről készült videónkat itt nézheti meg.

A szép idő azonban nem csak a bezártságba belebetegedő fiatalokat hívta a szabadba, hanem úgy tűnik, hogy a fideszes politikusokat is. A nap folyamán sorra töltötték fel a Facebookra, hogy milyen jó végre beülni valahová.

Orbán Viktor például megkapta a pénteken beígért sörét, Németh Szilárd pedig egy csepeli éttermet reklámozott.

Novák Katalin bejegyzéséből nem egyértelmű, hogy a saját terasza, vagy egy vendéglátóhelyé, de a lényeg a lényeg, a szabadban töltötte a szombat délutánt.

Szentkirályi Alexandra még azt is felvette – és feliratoztatta –, ahogy kávét rendel, majd beszélt arról, hogy mit tett azért a kormány, hogy ma ennyien élvezhessék a vendéglátóhelyeket.

Tuzson Bence Dunakeszin ült ki egy, a Dunára néző bisztróba,

míg Kontrát Károly is azzal büszkélkedett, hogy az ő választókerületében is kinyitnak a teraszok.

Hende Csaba pedig hekkezni ment Balatonszemesen – méghozzá ránézésre lehet, hogy a jó időt kihasználva biciklivel.

Boldog István mintás kupával a kézben mindenkit oltásra buzdít egy teraszról, hiszen szerinte csak úgy nyerhetjük vissza a teljes szabadságunkat, ha minél többen felveszik az oltást.

Hollik István nem vitte túlzásba az üdvrivalgást, ő csak örül, hogy végre kiülhetett a teraszra. Méghozzá Dömötör Csabával, aki ugyanezt a képet tette ki, bár ő arra is felhívta a figyelmet, hogy ma még csak a teraszok nyitnak, de hamarosan sok minden más is.

Tállai András még valamivel jobban tart a vírustól, ezért ő egyedül, maszkban ült ki egy kávéval olvasgatni a napernyő alá. Ő is arra buzdít mindenkit, hogy ha lehet, kérje az oltást.

Rácz Zsófia Aperolozni ült ki, ő az Instagramra tette ezt ki.

Eközben az ellenzéki oldalon olyan, mintha szinte senki nem élt volna a napfényes kiülés lehetőségével. Az előválasztás miniszterelnök-jelöltjei semmiképp. Dúró Dóra mondjuk királyul érezte magát, hogy újra ott lehet, ahol volt,

Novák Előd pedig a teraszos kép adta lehetőséget kihasználta arra, hogy felhívja a figyelmet a védettségi igazolványra. Pontosabban arra, hogy az szerinte diszkriminatív.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!