Cser-Palkovics a kamarai díj elengedését kéri Parraghtól

2021. február 9. – 16:35

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Székesfehérvár fideszes polgármestere levélben kérte a kamarai díj elengedését a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől.

Cser-Palkovics András a közösségi oldalán azt írta Parragh Lászlónak, hogy szerinte a szolidaritás elve a gazdasági szereplők között is fontos érték, és a rendkívüli helyzet rendkívüli összefogást követel:

Elnök Urat arra kérem és biztatom, hogy a legnehezebb helyzetben lévő magyar vállalkozások, tehát a vendéglátói, turisztikai, edzőtermi, rendezvényszervezési és szállodai szolgáltatásokat nyújtó cégek számára engedjék el az idei kamarai regisztrációs díjat és a tagsági díjat. A rendkívüli helyzet rendkívüli összefogást és áldozatokat is követel, gesztusértékű volna a Kamarától, ha megtenné ezt a példátlan nehézségekkel szembenéző vállalkozók számára!

Parragh László a napokban azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy szerinte aki nem tudja kifizetni az ötezres kamarai tagdíjat, az ne menjen vállalkozni.

Parragh egyébként az utóbbi napokban többször is felszólalt a gazdaság újraindításáról. Vasárnap például azt mondta, akkor lesz gazdasági nyitás, ha a lakosság felét, tehát 3-4 millió embert beoltottak, de szerinte a nyitás után a gazdaság nagyon gyorsan helyre is áll majd. Csütörtökön pedig az iparkamara évnyitóján azt is mondta, Magyarországé az Európai Unió egyik legjobban teljesítő gazdasága.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!