Párkapcsolati kommunikációs workshopot indít Hodász András

2023. december 20. – 12:11

Másolás

Vágólapra másolva

Párkapcsolati kommunikációs workshopot indít Hodász András egykori katolikus pap, aki idén nyáron coming outolt. „Ha volt valami, amit mindig is élvezettel csináltam papi életem során, és sok sikerélményem is volt benne, akkor az a jegyeseket házasságra felkészítő kurzus volt” – írta az új kezdeményezésről Instagram-oldalán.

Ezeken a tanácsadásokon többek között konfliktuskezelésről, intimitásról és kommunikációról beszélgetett a párokkal, az így megszerzett tapasztalatot használná fel a most induló workshopjához, ami szerinte abban segíthet a pároknak, hogy fejlesszék és elmélyítsék kapcsolatukat. Azoknak a pároknak ajánlja a workshopját, akik például úgy érzik, hogy a kapcsolatuk elakadt, nem tudnak megoldani egy problémát, vagy csak szeretnék jobban megérteni egymást.

A Papifrankó című YouTube-csatornával ismertté vált Hodászt Andrást tavaly ősszel mentették fel saját kérésére a papi szolgálat alól, ezután egy kávézóban kezdett el dolgozni. Idén februárban egy megrendítő írásban vallott arról, hogy kamaszkorában molesztálta egy pap. Irgalmatlanul nehéz kimondani, és nem jókedvemben csinálom” – mondta erről a Telex videójában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!