Robert Fico állapota stabil, átszállították Pozsonyba
A május közepén meglőtt szlovák miniszterelnököt az otthonában ápolják tovább.
„Érezhető volt a feszültség, de azt nem gondoltam volna, hogy szlovák támad szlovákra – ráadásul...
Szerdán közvetlen közelről lőtték meg a szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót. Pozsonyban jártunk, ahol a helyiek arról beszéltek, hogy mindenki mélyen elítéli a támadást, de félő, hogy ennek...
Navracsics Győrben Magyar Péterről: Becstelen emberek bárhol előfordulnak, remélem, hasonlóra nem...
Navracsics Tibor miniszter nem tart a Magyar-jelenségtől, mert nem találkozott még egyetlen olyan Fidesz-szavazóval sem, aki emiatt megingott volna.
Van olyan hazai település, ahol több külföldi él, mint magyar állampolgár
A 2022-es adatok alapján 217 945 külföldi él Magyarországon, közülük 98 ezren Budapesten, de vannak gócpontok Borsodban és Mosonmagyaróvártól északra is.
Kiderült, hogy a pozsonyi gyilkos apja is brutálisan végzett két nővel
Egymástól független szlovák források szerint a 47 éves szakács apja a pozsonyi fojtogatóként ismert Štefan Pantl, akit 1981-ben végeztek ki.
Elfogták a brutális pozsonyi gyilkosság gyanúsítottját
Az áldozat szakácsként dolgozó partnerét tartóztatta le a rendőrség pénteken. Sajtóértesülések szerint a nő belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét kivágták.
Meggyilkoltak egy nőt Pozsonyban, és kivághatták a belső szerveit
Sajtóértesülések szerint a belső szerveit egy vödörbe, a kivágott szívét a földre tették. A pozsonyi rendőrség őrizetbe vett egy férfit.
A Népszava a Mol pozsonyi olajfinomítójának termelés-csökkenéséről írt, a Mol jelezte, egyelőre...
A létesítményt az Oroszország elleni szankciók miatt úgy kell majd átalakítani, hogy ne csak orosz, hanem tengeri forrásból származó kőolajat is tudjon finomítani. Ebben most egy év haladékot kapott...
A Vörösmarty téren nyomják meg a legjobban a cerkát az árusok Kelet-Közép-Európában
Egy sztenderd adventi vásári menüt nézve egyértelműen drágább egy nap Budapest belvárosában, mint Bukarestben, a bécsi Rathausplatzon vagy a pozsonyi Prímás téren.
A pozsonyi adventi vásáron is olcsóbb a magyar lángos, mint Budapesten
Valamivel drágább lett a forralt bor és a puncs, de a szlovák főváros karácsonyi piacán olcsóbban ehetünk-ihatunk a bécsinél és a budapestinél is. Az energiaárak miatt már nincs korcsolyapálya, de...
Kövess minket Facebookon is!