Ózd városa visszavonta Balog Zoltán díszpolgári címét

Balog Zoltán református püspök ózdi születésű. A városi önkormányzat most teljes egyetértésben döntött a díszpolgári címének visszavonása mellett, mert a református püspök máig érthetetlen és...

Mesterséges intelligencia által készített meztelen képekkel zsarolnak gyerekeket pedofilok

Egy brit gyerekvédelmi alapítvány ijesztő gyakorlatot tárt fel. Kézikönyv alapján dolgozó pedofilok még durvább fotókat próbálnak kicsalni az MI-vel.

Átlátszó: Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny szervezőjének

A szépségverseny főszervezője a Telexnek megerősítette, hogy 3 éven át együtt dolgozott a fotóssal, de azt írta, semmi olyat nem tapasztaltak nála, ami pedofíliára utalt volna.

A színészeknek maga volt a pokol a gyerekek Hollywoodja

Verbális bántalmazás, szexuális zaklatás és pedofília – új sorozat mutatja be a Nickelodeonnál a kilencvenes és kora kétezres években uralkodó, a gyerekek kihasználására építő légkört.

A pedofília megbízhatóan semmilyen módszerrel nem szűrhető, állítják a szakértők

A szexuális devianciák felmérésére is irányuló pszichológiai alkalmassági vizsgálatot rendelt el a kormány a gyermekotthonok vezetőinél a pedofil elkövetők szűrésére. A Telex által megkérdezett...

Nem akarnak meghallgatásra menni a bicskei ügyet vizsgáló fővárosi bizottság meghívottjai

Az e heti ülés ezért elmaradt, de a jövő hetit ennek ellenére megtartják. Tarlós István és több megkeresett korábbi tisztviselő levélben válaszolt, de van, aki még úgy sem.

Pornográf felvételeket készített a saját kiskorú gyerekéről egy budapesti apa, a képek a darkweben...

A rendőrség letartóztatta a férfit és a képeket feltöltő társát.

Jámbor András beperli az őt pedofilozó Origót

A Fidesz és a kormányközeli média hosszú hónapok óta egy pedofil képeket tároló emberrel köti össze a Jámbor-féle Szikra Mozgalmat.

2006-ban már volt panasz a bicskei gyermekotthon igazgatójára, de az irat eltűnt

Nagyon kevés 1990 és 2011 közötti iratot találtak, sokat már selejteztek, hangzott el a gyermekotthonban történtek kivizsgálására alakult fővárosi bizottság ülésén.

Kövess minket Facebookon is!