El a kezekkel a sajtótól! A kormány most a független médiát vette célba, de az igazságot nem lehet betiltani. Amíg velünk vagytok, mi is létezni fogunk, köszönjük, hogy támogatásoddal és adód 1%-ával segíted a munkánkat! Már a támogatónk vagy?
Jelentkezz be!
Támogatás! Elrejtés
Az olcsó és jó kifőzdék élnek és virulnak, csak meg kell találni őket
Máté Szabolcs youtuber már egy éve járja az országot és jó kifőzdéket, talponállókat keres, talál és bemutatja a mögötte álló figurákat is. Ezek a videók pedig rengeteget mesélnek a hazai...
Így készült a csülkös pacal és a lecsó a Telex 4. születésnapján – recept!
Közkívánatra: annyira sokan kérték, hogy közöljük a szeptember 1-jei születésnapi bográcsozás receptjeit, hogy a kattintás után bárki beteheti a saját bográcsába még ezen az örök nyáron.
Megszeretni a pacalt
Meg lehet szeretni a pacalt? Hogyan nem lesz büdös? Miért készül belőle pörkölt, ha valójában nem is pirul, miért kell mellé köröm, és mi az az abálás? Minden körmös pacalos kérdést megválaszolunk.