A modellek közel 90 százaléka negatívan gondolkodik a testéről a Semmelweis Egyetem kutatása szerint
A megkérdezett modellek 88,7 százaléka a sovány vagy a kórosan sovány kategóriába esik, drasztikus diétát tart, és 20 százalék fölött van azoknak az aránya, akik hánytatják is magukat.
Modellként és szállodatakarítóként dolgozik Mexikóban Szilágyi Liliána
Az egykori úszó az apjával való pereskedése után költözött az amerikai kontinensre.
1200 vonat, 16,5 kilométer pálya, 300 ezer bábu – ez a világ legnagyobb modellvasútrendszere
Gerrit Braun és ikertestvére 24 éve kezdte el építeni a Miniatur Wunderland nevű terepasztalt, ami mára Hamburg egyik látványossága lett.
2016-ban tényleg találtak egy szörnyet a Loch Ness tóban
Persze nem élőt, hanem egy filmes kelléket, ami évtizedek óta a tó mélyén hevert. A Van, aki forrón szereti rendezője miatt került oda.
Utánajártunk a köztévé mesterséges intelligenciával létrehozott műsorvezetőjének
Bíró Ada vasárnap hivatalosan is bemutatkozott a Deltában. Azóta elterjedt, hogy egy hús-vér műsorvezetőn alapul, ami a jelek szerint igaz lehet, de ettől még nálunk tényleg kuriózum, és szakmai...
Már a minimális szerénység sincs meg bennük – Cyla a NER-milliárdosokról
Ebben a rendszerben a hűség számít, nem a profizmus, de ha majd vége lesz, sokan el fogják mondani, hogy ők bizony sosem értettek vele egyet. Tillát bátor, művelt embernek tartja, Ördög Nórának...
Külföldi fotózásokat szervezett magyar kislányoknak, elvette a családok pénzét, aztán átverte őket...
Több szülő feljelentette a Little Miss Hungary gyerekszépségversenyt szervező nőt, amiért ő szerintük ellopta a pénzüket.
Öt fontos idézet Görög Zita telexes interjújából
Családon belüli alkoholizmusról, dubajozó magyar lányokról, celebeskedő prostituáltakról és karitatív tevékenységéről is kérdeztük a modell-műsorvezetőt.
Először őszintén dubajozó lányokról és családon belüli alkoholizmusról – interjú Görög Zitával
25 éve küzd az édesapjáért, első párizsi munkája idején napokra bezárták, Dubajban pedig pánikrohamot kapott. A Most jövök új részében Görög Zitát celebeskedő prostituáltakról, televíziós...
Ha ügyesek vagyunk, megmenthetjük a Velencei-tavat
Azonban ha nem veszünk vissza a károsanyag-kibocsátásból, akkor az extrém alacsony vízszint nem kirívó, hanem teljesen általános lesz.
Kövess minket Facebookon is!