Litvánia

RSS

79 értékes orosz kötetet loptak el egy varsói könyvtárból

Az elmúlt két évben több lengyel és balti állambeli könyvtár orosz, akár 200 éves könyvei tűntek el, amik értéke több százezer euró. A szálak Moszkváig vezetnek.

Az észt kormány- és a litván államfő is kritizálta Orbán találkozóját Putyinnal

A svéd miniszterelnök szerint várhatóan egyeztetni fog magyar kollégájával a skandináv ország NATO-tagságáról az uniós csúcstalálkozó farvizén.

Sofőr kerestetik – „Anya, szia! Figyelj, Magyarországon ragadtam. Börtönben vagyok.”

Az elmúlt években ugrásszerűen megnövekedett Közép-Európában a migránsok illegális fuvarozásáért letartóztatott lettek és litvánok száma, az egyik fő helyszín Magyarország lett. A toborzók sokszor...

A kis litván domb, amitől a szovjetek úgy tartottak, hogy háromszor is megpróbálták ledózerolni

A Keresztek dombján több tízezer kereszt áll. A vallásos emlékhely az ország jelképe, ezért nagyon zavarta a Szovjetuniót, de sehogy sem sikerült megszabadulniuk tőle. Magyar keresztet is találtunk...

Pénzbüntetést kér a litván ügyészség az ukrán zászlót meggyalázó magyar szurkolókra

A szemetesbe dobták és leköpték az ukrán zászlót a litván–magyar Eb-selejtezőre érkező magyar szurkolók. Nem tudták megmondani, miért tették ezt.

Nem is könnyű visszaidézni, mikor jött vissza kétgólos hátrányból a fociválogatott

Ezért megkerestük. Ha valamit, ezt érdemes elraktározni a keddi meccsből.

Rossi: Ha nincs meg a megfelelő hozzáállás, akkor rémálom lehet belőle, sajnos most ez történt

Szoboszlai elismerte a litvániai 2-2- után, hogy nagyon rég játszott olyan rosszul a válogatott, mint az első félidőben. Egy pozitívumot emeltek ki a játékosok: fel tudtak állni 2-0-s hátrányból.

Döntetlent játszott a fociválogatott Litvániában, még várni kell az Eb-részvételre

Egy félidő előnyt adott a litvánoknak a magyar fociválogatott, a szünet után a kétgólos hátrányát ledolgozta, de megfordítani nem tudta a meccset, így Szófiában kell egy pont a kijutáshoz.

Eb-selejtező: litván–magyar 2-2

Előbb Černych lőtt gólt egy nagy szóló végén, aztán egy szögletből találtak be a hazaiak, a második félidőben viszont több nagy helyzet után Szoboszlai tizenegyesét már nem tudta védeni a litván...

RTL: Ukrán zászlókat rongáltak a magyar szurkolók Litvániában

Hat szurkolót vettek őrizetbe a hatóságok, de már elengedték őket. Az ukrán zászló rongálásáért kétéves elzárást is kaphattak volna.

Kövess minket Facebookon is!