Közszolgálat

RSS

Lázár elitta élete első fizetését, Tuzson szabadidejében okosotthonokat programoz

A leendő főispánok és minisztériumi dolgozók mellett hallgattam végig, hogy miért éri meg ma a közigazgatásba jelentkezni. Lázár az iktatást a mai napig nem felejtette el, de főként alázatról,...

Főleg férfiakat és szomorúságot lát a magyar ember a híradókban

Az elmúlt 15 évben az összes tévés hírműsorban dominál a férfiak jelenléte, és erős túlerőben vannak a kudarccal kapcsolatos hírek. A többség a TV2 Tényekből és az RTL Híradóból tájékozódik.

Van még ereje a magyar nyilvánosságnak

Az elmúlt hét megmutatta, mekkora szükség van olyan fizetőfalak nélküli, nagy elérésű szabad újságra, amelyből magyarok milliói tájékozódhatnak.

Egyik pillanatról a másikra paterolták ki a propagandistákat a lengyel köztévéből

Tusk kulturális miniszterének döntése után szerdán kapcsolták le a Kaczyński-féle kormány embereivel feltöltött adást a lengyel állami televízióban. Míg az új kormány szerint jogilag minden tisztán...

Még az ismerőseik Facebook-posztjában is jobban bíznak a magyarok, mint a közmédiában

Miközben 25 EU-s országban a közmédia a legmegbízhatóbb hírforrás, Magyarországon az online híroldalak és a közösségi médiában megosztott információk vezetnek.

A közmédia vezérigazgatója szerint az M5 célja, hogy a modern magyar közszolgálatiság jelképe legyen

Az interjúban szó van kulturális misszióról, értékalapú műsorokról és az egyetemes magyar és európai kultúra reprezentációjáról is az M5 kapcsán.

Kövess minket Facebookon is!