Novák Előd: Magyarország a magyaroké, a Turul a miénk!

2024. október 23. – 15:34

Másolás

Vágólapra másolva

„A Fidesz- és az MSZP-kormányok közös szégyene”, hogy nem jelentek meg az ügynökakták, és nem vonták meg a kommunista „luxusnyugdíjakat” – kezdte ‘56-os beszédét Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, aki a Szabadság téri szovjet emlékmű eltüntetését is követelte. Novák felhozta Horváth Józsefet is, a Szuverenitásvédelmi Hivatal új tagját, aki szerinte „az egykori spicliből” most a kormány emberévé válhatott.

Ezután Binder Csaba, a Hegyvidék mi hazánkos képviselője egy volt ‘56-os diák üzenetét olvasta fel, a Mi Hazánk megemlékezéseire visszatérő Pongrácz testvérek egyike üzente meg ebben, hogy felháborította ‘56-osként, hogy Magyar Péter nemzeti szimbólumokat használva „több ezer magyar embert tévesztett meg”, amikor szerinte nemzetinek adva ki magát beült „Pfizer von der Leyen” mellé.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Pongrácz üzent Orbán Balázsnak is, kikérte magának a miniszterelnök politikai tanácsadójának ‘56-ra vonatkozó, szeptemberi szavait, miszerint az ‘56-os forradalomból „tanultak a magyarok”. Magyar Péter említésénél a tömeg pfujolni is kezdett.

Novák ezután arról beszélt, hogy őt múltkor igazoltatták a rendőrök, mire a tömegből azt kiáltották válaszul, hogy „ott leszünk a barikádokon!”. A Mi Hazánk Novák beszéde után leadta az első díszlövést az ‘56-os korabeli ágyúval. „Magyarország a magyaroké, a Turul a miénk!” – mondta a lövés után Novák.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!