Vitézy: Csárdi volt az egyetlen Tóni, aki támogatta a kampányomat

2024. október 21. – 10:04

Másolás

Vágólapra másolva

„Mivel az országos pártpolitikában továbbra sem szeretnék részt venni, a pletykálkodásra, hazudozásra, jólértesültséget álcázó árulásra és persze folyamatos kavarásra alapuló régi ellenzéki virtusból a jövőben is szeretnék kimaradni, és Budapest, illetve a magyar vasút valódi ügyeire koncentrálni, ahogy eddig is tettem” – írta Vitézy Dávid, miután megkerestük Csárdi Antal kijelentéseivel és Hadházy Ákos lemondásra való felszólításával kapcsolatban. Szerinte mindez alaptalan, és a 2026-os kampány részének tekinti mindezt.

„Csárdi Tóni a kampányomat mindvégig támogatta (ő volt az egyetlen Tóni, aki ezt tette), ezt köszönöm neki”

– közölte Vitézy.

Azt is elmondta, hogy Csárdi LMP-s vezetőként az egyike volt azoknak, akik rábeszélték az együttműködésre, jóval a párt erről szóló hivatalos döntései előtt, és Szentkirályi Alexandra visszalépése után két nappal is ott izgult és drukkolt az eredményváróján.

Csárdinak és Hadházynak azt üzente, „sok sikert kívánok a Duna-párt vagy ki tudja milyen nevű új ellenzéki mozgalmuk megalapításához – de kérem, hogy hagyjanak ki a 2026-os kampányukból.”

Az LMP-ből kilépett korábbi frakcióvezető azt mondta, Rogán Antallal tárgyalt Vitézy Dávid a főpolgármesteri kampánya során. Vitézy szerint mindez csak pletyka és vádaskodás Csárditól: „Finoman szólva sem hiteles tehát az, amit most, 5 hónappal később, nyilvánvalóan a 2026-ra megindult országos pártpolitikai helyezkedés részeként előad” – írta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!