Nagy Ervin: Magyar Péter egy aszteroida, egy üstökös, egy őstehetség

2024. október 15. – 09:05

Másolás

Vágólapra másolva

A politika és a színészet sok szempontból hasonló, például mindkettőre igaz, hogy benne van a titokfaktor, azaz ahogy a politikában sem lehet megmondani, ki az, akire üstökösként fognak tekinteni, úgy a színészetben sem tudni, hogy ki lesz az a következő színművészetis, akit felkapnak majd, és akivel mindenki forgatni akar – mondta a Népszavának adott videóinterjúban Nagy Ervin színész, majd azzal folytatta, hogy a közéletet teljesen felkavarta Magyar Péter érkezése.

„Szerintem ő egy politikai őstehetség, színészben is van ilyen” – mondta róla Nagy, aki szerint Rogán Antal és Kubatov Gábor minden reggel úgy kel, hogy be kell építeni x embert a Tisza Pártba.

A Népszavának a színművész azt is mondta, hogy a pártelnök szerinte egy aszteroida, és neki lesznek még kisebb kísérő bolygói, és ennyi idő alatt nem lehet annyi embert találni, aki hozzá hasonlóan tehetséges.

A színművész emellett úgy gondolja, hogy az emberekben feltörő ún. ősfelháborodás artikulálódik a Tisza Pártban, és a jelenlegi rendszert lehet ugyan toldozni-foltozni, de szerinte „a kocka már el van vetve”. A Népszava szerint Nagy Ervin azt is mondta, hogy sokan csatlakoznak hozzájuk vidéken olyanok, akik Magyar Péternek odaadják fideszes párttagkönyvüket, és azt mondják, hogy mostantól kezdve tiszások.

Nagy Ervin korábban arról beszélt, azért lépett be a politikába, mert változást akart. Magyar Pétert pedig egy rocksztárnak tartja, nem egy számító politikusnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!