Nagy Ervin: Mindennap megpróbálnak beférkőzni a sorainkba olyanok, akik Kubatov Gábornak vagy Rogán Antalnak jelentenek

2024. szeptember 25. – 09:00

Másolás

Vágólapra másolva

„Bizalmi hálót építeni nagyon nehéz dolog, szerintem mindennap megpróbálnak beférkőzni a sorainkba olyanok, akik utána Kubatov Gábornak vagy Rogán Antalnak jelentenek” – mondta a Tisza Pártra célozva Nagy Ervin színész a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

A színész szerint több propagandaoldal megpróbálja úgy beállítani, mintha törés lenne közte és Magyar Péter között, de erről szó sincs. Viszont napi szintű szereplésre nem vágyik. „Nem akarom elszerepelni Péter elől ezt a történetet és egyébként sem vagyok olyan alkat, aki állandóan ott liheg és állandóan mutatni akarja magát. Nincs erre szükségem” – mondta Nagy, hozzátéve, „nem is lenne hiteles, ha én odaállnék hőmérőzni a Péterffybe vagy felcsapnék mozdonyvezetőnek”.

Azt mondta, elsősorban a kapcsolati hálóját használja a pártban, és inkább a párt szervezetépítésében vesz részt. „Felsővezetőket, középvezetőket keresünk, nem csak egy hónapra, hanem éves távlatban tervezünk (...)” – mondta a színész.

Nagy Ervin korábban arról beszélt, azért lépett be a politikába, mert változást akart. Magyar Pétert pedig egy rocksztárnak tartja, nem egy számító politikusnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!