Magyar Péter nyílt levélben kéri a közmédia vezérigazgatóját, számoljanak be a szombat délutáni tüntetésről

2024. október 5. – 09:13

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter nyílt levelet írt Papp Dánielnek, a közmédia vezérigazgatójának, amiben azt kéri, a közmédia élőben közvetítsen a Kunigunda útjára szervezett tüntetésükről, és biztosítson megszólalási lehetőséget neki – írja a Tisza Párt elnöke Facebook-oldalán.

„Vezérigazgató Úr, ma hatalmas tömeg fog demonstrálni az ön által vezetett, évi 140 milliárd forint adófizetői pénzből kitartott propagandagyárnál. Tegnap este személyesen kerestem önt a Kunigunda útja 64. szám alatt, de sem ön, sem a sameszai nem tartózkodtak az épületben” – írja Magyar Péter levelében.

A Tisza Párt elnöke már pénteken este 16 pontos kiáltvánnyal vonult a közmédia székházához, aminek a falára videót is vetített. Magyar Péter ezt a 16 pontos kiáltványt szeretné élő adásban felolvasni.

„A mi demonstrációnk békés lesz, de határozott, nem fogjuk hagyni, hogy minden úgy menjen tovább, ahogy eddig folyt” – üzente Magyar Péter Papp Dánielnek. Szerinte a közmédiában csak aljas hazugságok és uszítások hangoznak el. Úgy látja, még a rendszerváltás előtti diktatúrában sem merte megtenni a diktatúra televíziója, hogy ne közvetítse az 1956-os forradalmárok újratemetését, ahogy 2006-ban sem merte elhallgatni a köztelevízió, hogy a saját székháza előtt milyen események zajlanak.

A Tisza Párt elnöke csütörtökön azt kérte a szombati tüntetés résztvevőitől, hogy pártzászlókat ne hozzanak, csak nemzeti színű és lyukas lobogókat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!