Magyar Péter tüntetést szervez a közmédia székháza elé

2024. szeptember 25. – 08:59

Másolás

Vágólapra másolva

Tüntetést szervez október 5-re Magyar Péter és a Tisza Párt a közmédia óbudai székházához, derül ki Magyar szerda reggeli Facebook-posztjából. A Tisza Párt elnöke propagandagyárnak nevezte a közmédiát, és azt írta, hogy aki szabad országot szeretne a gyerekeinek, az velük tart.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója úgy reagált a Facebookon, hogy szerinte „a hét vicce”, hogy Magyar Péter tüntetést szervez. „Biztos tiltakozni akar, hogy hogyan merték őfelségét meghívni vitázni egy műsorba, ami elől alig tudott bátor Sir Robin módjára elgaloppozni. Csúnya közmédia!” – írta Orbán Balázs.

Magyar Péter már a június 9-i önkormányzati választási kampányban is nehezményezte, hogy a közmédia csatornáira nem hívták meg a Tisza Párt képviseletében, azóta többször vitára hívta Orbán Viktort és a Fidesz több vezetőjét is, végül aztán 18 év után mégis belement a közmédia és a Fidesz az érdemi vitába, amit május 30-án rendeztek meg, erről készült beszámolónkat itt találja.

A közmédia azt állítja, hogy szeptember 16-án hívta meg először műsorába Magyar Pétert, de ő az árvízhelyzet miatt visszautasította azt, hogy Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával vitázzon. Az M1 kedd esti műsorában pedig az hangzott el, hogy a Tisza Párt negyedik alkalommal sem fogadta el a közmédia 48 perc című műsorának meghívását.

Magyar Péter politikusként először – és eddig utoljára – a június 9-i választások előtt járt a köztévében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!