Szombat és vasárnap éjjel is lezárják az 55-ös főutat Bajánál

2024. szeptember 21. – 16:15

Másolás

Vágólapra másolva

A dunai árhullám közeledtével az 55-ös főút Pörböly és Baja közti szakaszán szeptember 20-án 00:00 órától 60 km/h-s forgalomkorlátozás van érvényben

Szeptember 21-én, szombaton 22 óra és vasárnap hajnali 4 óra között, valamint szeptember 22-én, vasárnap 22 óra és hétfő hajnal 4 óra között a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárják. Az arra közlekedők – a forgalom nagyságától függően – arra számíthatnak, hogy mind Pörböly, mind Baja irányából 20 km/h-s sebességkorlátozás mellett kizárólag rendőri felvezetéssel haladhatnak át a fenti időszakban az érintett útszakaszon.

Szombaton és vasárnap a nap többi időszakaszában 60 km/h-s sebességkorlátozás mellett fokozott óvatossággal közlekedhetnek az 55-ös főút Pörböly és Baja közti szakaszán. A rendőrség arra is felhívja a figyelmet, hogy az 55-ös út ezen szakaszán fokoztt vadveszély van, ugyanis az ár elől menekülő vadak gyakrabban bukkanhatnak fel az úton és annak közelében.

Továbbra is 40 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben a 6-os főút paksi szakaszán a Lidl áruház és az OMV töltőállomás között szeptember 20-án 14 órától az árhullám levonulásáig. Gerjenben már szeptember 21-én 10 órától lezárták az 51365-ös jelű, Gerjen hajóállomáshoz vezető utat.

(Police.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!