Menczer Tamás Magyar Péternek: A kormány már akkor számos válságot kezelt, amikor te még mint Vargáné élted gondtalan életedet

2024. szeptember 16. – 13:19

Másolás

Vágólapra másolva

„Peti, a kiskakas azt gondolja, ha ő nem kukorékol, nem kel fel a Nap. Peti, jelentkezésedet a Miniszterelnöki Programirodába köszönettel vettük, de elutasítottuk” – Menczer Tamás is beszállt az árvíz körül kialakult politikai kommunikációs háborúba a maga módján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója valószínűleg arra a posztra reagál, amelyben a Tisza Párt elnöke számonkérte a kormányt az árvíz elleni védekezés hiányosságai miatt. „Hol vannak a magyar honvédség katonái? Csak óriásplakátokon? És az állandóan emlegetett tartalékosok?” – kérdezte Magyar, aki szerint az ilyen fenyegető árvízi helyzetek idején kellene elrendelni a veszélyhelyzetet.

„A kormány már akkor számos válságot kezelt – árvíz, vörösiszap, Covid, bevándorlás stb. – amikor te még mint Vargáné élted gondtalan életedet. Ha szükség lesz bölcs észrevételeidre, azonnal szólunk, addig, kérlek, várj türelemmel!” – üzente Magyarnak Menczer Tamás.

A kommentelők között Magyar egy másik nagy „rajongója”, Budai Gyula, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa is megjelent. „Magyar Péter egy természeti katasztrófából, az árvízből politikai show-műsort csinál! Egy igazi aljas és semmirekellő ember ez a Péter gyerek!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!