Technikai problémák miatt nem frissül a HungaroMet oldala

2024. augusztus 20. – 09:24

Másolás

Vágólapra másolva

Miközben kis túlzással az egész ország azt várja, hogy megtartják-e az augusztus 20-i tűzijátékot, technikai gondokkal küzd a HungaroMet Zrt. „Technikai problémák miatt jelenleg nem frissülnek a produktumaink!” – írták az állami vállalat Facebook-oldalán kedd reggel.

A HungaroMet elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki keddre zivatarok miatt. Az előrejelzés szerint legnagyobb eséllyel az ország északnyugati, nyugati felén, a Nyugat- és Észak-Dunántúlon, Pest megyében, valamint az Északi-középhegység nyugati részén lehetnek zivatarok. A zivatarokat átmeneti viharos (~65-80 km/h) széllökés, intenzív csapadék (~15-20 mm), illetve jégeső (< 1-2 cm) kísérheti.

Az augusztus 20-i rendezvények lebonyolítását felügyelő operatív törzs reggel kora délután dönt arról, hogy megtartják-e az augusztus 20-i tűzijátékot Budapesten.

Nincsenek könnyű helyzetben a meteorológusok. Két éve az azóta megszüntetett Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése alapján elhalasztották a tűzijátékot. Két nappal később aztán kirúgták az OMSZ vezetését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!