Egy szülő azzal vádolja a jászberényi karateedzőt, hogy edzés közben úgy megrúgta a gyerekét, hogy bepisilt

2024. július 24. – 07:59

Másolás

Vágólapra másolva

Egy szülő azzal vádolja a jászberényi karateedzőt, hogy egy alkalommal úgy megrúgta hatéves gyerekét, hogy bepisilt. „Kérdeztem, hogy mitől lett pisis. Mondta, hogy azért, mert Tibi bácsi úgy bokán rúgta, hogy bepisilt ott, edzés közben” – mondta az RTL Híradónak névvel és arccal nyilatkozó anyuka.

Miután nyilvánosságra került a videó, amin az edző lerúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, több korábbi tanítványa azzal vádolta meg, hogy velük is erőszakos volt a férfi. Egyikük egy fotót is közzétett, amin véraláfutások látszanak az arcán. Egy másik nő arccal-névvel arról beszélt a TV2-nek, hogy az edző korábban megerőszakolta.

A Magyar Karate Szövetség azt ígérte, hogy minden ügyet kivizsgálnak, és ha kell, további lépéseket tesznek. A jászberényi karateklubba járó gyerekeket lehet, hogy átveszi egy másik egyesület, vagy egy teljesen új egyesületben folytathatják a sportolást.

A rendőrség garázdaság miatt nyomoz. A szolnoki eset miatt a Magyar Karate Szövetség örökre eltiltotta az oktatástól az edzőt, megfosztották a fekete öv viselésétől és a karatemester cím használatától is. A jászberényi önkormányzat rendkívüli ülést hívott össze múlt héten, hogy visszavonják az edző korábbi kitüntetését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!