Sebestyén Balázs: Imádnám, ha Vitézy lenne a főpolgármester

2024. június 3. – 12:56

Másolás

Vágólapra másolva

A főpolgármester-jelölti vitákról is beszélt a Rádió1 hétfő reggeli műsorában Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Ráskó Eszter, akik közül Sebestyén követte a legaktívabban a vitákat. „Én láttam a Vitézy-Karácsonyt és belenéztem tegnap az ATV-be is, ott többen voltak. A Vitézy-Karácsony az zseniális volt. (…) Gyerekek, nem tudom, én Vitézy-fan vagyok. (…) A csávó annyira nagyon-nagyon felkészült és annyira vágja, hogy mi van, és mindenre olyan kész válasza van. És tudod, azt tetszik, hogy »mert Varsóban így csinálják, Bécsben így csinálják...és azt a példát átvesszük«, és erre ez az ötlet. Én ilyen felkészült ember csak kívánni tudnék magunknak, úgy, hogy egy olyan vezetés van, aki mögötte van” – tett elég tiszta állásfoglalást Sebestyén Balázs.

De Vitézy mindenben jó volt? – kérdezte Rákóczi, amire Sebestyén azt felelte, mindenben, és hosszan sorolta, hogy Vitézy mindenre példákat és számokat hozott. „Figyelj, ültem, »Istenem, ha még lenne tíz ilyen felkészült politikusunk, milyen jó lenne«” – mondta Sebestyén, aki szerint Karácsony se mondott „feltétlenül rosszakat”, csak hát szerinte Vitézy kiemelkedett a tájékozottságával, a nemzetközi példákkal.

„Én nagyon szeretem őt. Nem foglalkozunk nagyon politikával, de talán ennyit el lehet mondani, hogy gyerekek, jó volt” – így Sebestyén, aki ezután arról beszélt, hogy náluk sokszor megszólalt a Vitézy, van köztük egy jó munkakapcsolat. „Én imádnám, ha ő lenne. Szentkirályi Alexandra nem ment el, zárójel, jobban tette, de nagyon jó volt, olyan jó lenne, ha ő lenne” – magyarázta Sebestyén.

A konkrét vitát sem Ráskó, sem Rákóczi nem látta, de általánosságban azt mondta a humorista, hogy vissza kellene hozni általánosságban azt, hogy az emberek vitázzanak egymással, mert kezd bekúszni az a trend, hogy vita helyett az emberek inkább nem beszélnek egymással, de „ez hülyeség.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!