Kézen fogva sétált és szexelt partnerével, majd elvágta a torkát

2024. május 6. – 14:43

Másolás

Vágólapra másolva

A biztonsági kamerák felvételei szerint a szombaton a miskolci Tiszai pályaudvar mellett holtan talált nő nem sokkal a meggyilkolása előtt még kézen fogva sétált a későbbi gyilkosával a peronon, sőt, szexuális aktust folytatott egy 26 éves cseh férfivel, aki ezután elvágta a torkát

– nyilatkozta hétfőn a 24.hu-nak Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője. A miskolci Tiszai pályaudvar környékén szombat hajnalban találtak rá egy 48 éves hajléktalan nő holttestére, aki nyilvánvalóan gyilkosság áldozatává vált, ezért a rendőrség azonnal nyomozást indított.

A környék biztonsági kamerái által készített felvételekből kiderült, hogy az áldozat és az emberöléssel gyanúsított cseh férfi péntek este együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon. Később együtt mentek be az állomáson lévő mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre, ahol a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően elvágta az áldozata torkát.

A „jellegzetes hajat és pólót viselő” férfit a rendőrség közlése szerint a körözés kiadásától számított két órán belül egy helyi benzinkúton elfogta. Kiderült, hogy a 26 éves cseh férfi évek óta „céltalanul” járja Európa országait. A gyanúsított a kihallgatás során beismerő vallomást tett, azonban tettére nem adott magyarázatot. Mivel cseh állampolgár, ezért Jogg Zsolt szerint a nyomozásban fel kell tárni azt is, hogy követett-e el korábban más, esetleg hasonló jellegű bűncselekményeket is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!