Háborús retorikával, dollárbaloldalozással és Választási Manifesztummal rúgta be a kampányt a Fidesz

2024. április 25. – 10:58

Másolás

Vágólapra másolva

Múlt pénteken a Millenárison tartotta kampánynyitó rendezvényét a Fidesz–KDNP, Szijjártó Péter külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető mellett Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott. A Fidesz ezúttal nagy meglepetéseket nem húzott elő, csak a szokásos panelek kerültek elő, mint a brüsszelezés, háborúpártizás, migránsozás és genderezés.

Némi meglepetésre Magyar Péter neve is előkerült, igaz, nem Orbán emlegette, hanem Deutsch Tamás, aki, mint korábban már jelezte, szívesen vitázik is Magyarral. Deutschnak amúgy nincs túl jó véleménye Varga Judit exférjéről, és ezt a kampánynyitón is egyértelművé tette.

Orbán, aki azóta titkos országjárásba kezdett, és egy magtárban rúgta be a kampányt, szerdán a Telexnek annyit mondott Magyar Péterről, hogy nem Gulyás Gergely tehet arról, hogy beajánlotta őt a Fideszbe, és az egész ügye egyébként is a baloldal belügye. Magyar hangfelvételéről azt mondta, elhiszi a legfőbb ügyésznek, hogy nem lehet nyom nélkül manipulálni ügyészségi iratokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!