A magtár után Győrben, Dézsi Csaba Andrással folytatta a kampányt Orbán

2024. április 23. – 08:37

Másolás

Vágólapra másolva

„Egy nagyon kedves vendég érkezett hozzám tegnap délután Győrbe. Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra” – írta Facebook-oldalán kedd reggel Győr fideszes polgármestere, Dézsi Csaba András.

A polgármesterségért újrainduló Dézsi a miniszterelnöknek megmutatta a felújításra váró Spartacus csónakházat, a Vaskakas tavernát, a Schäffer-házat és a Napóleon-házat. Majd megjegyezte „mindketten azért dolgozunk, hogy Magyarországon és Győrben is az emberek békében élhessenek”. Orbán hétfőn megkezdte titkos országjárását a június 9-i EP- és önkormányzati választás előtt: először egy nemesgörzsönyi magtárban beszélt néhány ember előtt, majd ezek szerint Győr felé vette az irányt.

A győri látogatásról kedd délután Orbán Viktor is felöltött egy videót a Facebook-oldalára:

Azt nem tudni, hogy a városnézés, szelfizés és a Dézsivel való kávézás mellett a miniszterelnök mit csinált Győrben. A kormányfő kampánya titkos: hiába kértük, Orbán sajtófőnöke nem közölte előre a helyszíneket, és sehol sem hirdették meg a programot. A miniszterelnök programjairól a Telex is csak hasonló Facebook-posztokból tud. Épp ezért olvasóink segítségét kérjük: keressük Orbán Viktort. Ha tudja, hol kampányol Orbán Viktor a következő hetekben, írja meg nekünk az ugyelet@telex.hu emailcímre!

Már a 2022-es országgyűlési választás kampányában is teljes titokban járta az országot a miniszterelnök, és változatos módszerekkel rejtegették, hogy a sajtó a közelébe se juthasson. Akkor olvasóink együttműködésével két helyszínen is el tudtuk csípni, és megpróbáltuk feltenni a legfontosabb kérdéseket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!