Gyurcsány, Karácsony és Magyar Péter is „Brüsszel alázatos szolgái” a Fidesz új hirdetésében

2024. április 20. – 19:11

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb hirdetéssel árasztotta el az internetet és az országot a Fidesz: az alig 17 másodperces videóban megjelennek „Brü$szel alázatos szolgái”, akik közé új arcként Magyar Pétert is bevették.

„Amikor Brüsszelnek követelése van, csak csenget egyet, és máris ott teremnek az alázatos szolgák” – hangzik el a hirdetésben. Brüsszelt a fotelből csengető, a Fidesz által szintén ellenségnek jelölt Ursula von der Leyen, az Európa Bizottság elnöke jelképezi. Az „alázatos szolgák” pincérnek öltözve jelennek meg, köztük ott van Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Magyar Péter is.

A „szolgák” egyenként fedik fel, mi van a tálcájukon: Magyarnak jutott a háború, Gyurcsánynak a migráció, Karácsonynak a gender. Dobrev Klárának már nem jutott semmi, elfogytak a Fidesz rég ismételt ellenségei. Végül megállapítják, hogy „a dollárbaloldal mindent örömmel végrehajt”. De nem ez az egyetlen hirdetés, amivel a kormánypárt vagy valamelyik hozzá közel álló szervezet készült az idei kampányra:

Fotó: Telex
Fotó: Telex

Budapesten megjelentek a „Karácsony=Gyurcsány” plakátok is, ahol Gyurcsány Ferenc egy Karácsony Gergely-álarc mögül bújik elő. Ehhez még annyi szöveget írtak: „Nem érdemelnek még egy esélyt!” Azt pontosan nem tudni, hogy ezeket a plakátokat ki finanszírozza, azonban tökéletesen beleillenek a Fidesz főpolgármester-jelöltjének, Szentkirályi Alexandrának a kampányába. A rendszeresen gyurcsányozó Szentkirályi által meghirdetett 7 pontos program elején szintén a „nem érdemelnek még egy esélyt” sor szerepel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!