Változást Budapesten! című 7 pontos tervvel készült Szentkirályi a kampányra

2024. április 13. – 14:31

Másolás

Vágólapra másolva

Szentkirályi Alexandra szerdán 17 órától kampányindító rendezvényt tart a Bálnában, jelentette be a Fidesz a párt budapesti Facebook-oldalán.

A poszt szerint Karácsonyék nem érdemelnek még egy esélyt, Szentkirályi pedig a rendezvényen fogja meghirdetni 7 pontos, Változást Budapesten! című tervét.

A Fidesz szerint Budapesten 2019 óta újra Gyurcsány-korszak van, szerintünk viszont olyan főpolgármesterre van szükség, aki Budapest érdekében képes együttműködni a kormánnyal. Ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs – írták.

Az eseményen beszédet mond majd Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere. A kampányindítót Szentkirályi Facebook-oldalán lehet majd megtekinteni.

Az önkormányzati választások az európai parlamenti választásokkal egy időben, június 9-én tartják. A felmérések szerint a verseny három jelölt, Karácsony Gergely, Vitézy Dávid és Szentkirályi Alexandra között fog eldőlni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!