Hajdú Péter a „háttal készült” fotóról: Nem én vagyok rajta, és soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal

2024. március 30. – 13:46

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt napokban körbejár az interneten az a fotó, amelyen Varga Judit Windisch László ÁSZ-elnökkel kéz a kézben látható, pontosabban a felvétel nem új, a 444 olvasói találata után számos médium sorra közölte korábban. A kép azért kezdett újra terjedni a közösségi média felületein, mert a Varga és Windisch társaságában ülő másik pár hátulról látható férfi tagjában Hajdú Péter alakját vélték felfedezni. A poszt eredeti szerzője a fotót úgy kommentálta: „Ismerős a háttal ülő férfi? Egy hete már megbeszélték a tegnap esti interjút!”

Hajdú szerdán készített interjút a Frizbi című YouTube-műsorában a korábbi igazságügyi miniszterrel, Varga Judit ebben volt férje, Magyar Péter fizikai és verbális bántalmazásairól számolt be részletesen.

A tévés szombat délben az Instagram-oldalán először reagált a felvételre, azt írta, sokan elküldték neki a posztot, amely szerint ő látható háttal a fotón. Majd úgy folytatta:

„Szeretném jelezni, hogy nem én vagyok. Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal és nem is így nézek ki hátulról.”

Hajdú végül azzal zárja a bejegyzést, hogy megnézte a férfi oldalát, aki a posztot elindította, és látja, hogy „nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, hiszen szinte minden posztja róla szól.

Tényleg nem akarok konkolyt vetni csirázó rajongása búzatengerébe, de ekkorát hazudni, azért ehhez pofa kell.”

Hajdú végül kellemes húsvétot kívánt mindenkinek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!