Magyar Péter Varga Judit interjújáról: Mindenről szó esett, csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem

2024. március 28. – 14:47

Másolás

Vágólapra másolva

Rövid Facebook-posztban reagált Magyar Péter a volt feleségével, Varga Judittal készült interjúra, aki szerda este volt a Frizbi vendége. Magyar szerint „Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter

a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészített bulvárinterjújában mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem.”

Erről kérdezte a 444.hu Hajdút is, aki csütörtökön a lapnak azt válaszolta, mivel a Frizbi egy bulvárplatform, ezért nem kérdezte Varga Juditot a kegyelmi ügyről és a hangfelvételről. A szerda esti interjú összefoglalóját itt tudja elolvasni.

A mai fejleményekkel kapcsolatban Magyar azt írta, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter kihallgatása a Schadl–Völner-ügyben csupán „az ügyészség látszat cselekvése”. Vargát tanúként hallgatták ki az ügyészségen szerdán, az ott elhangzottakról itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!