Zúgott a „Mocskos Megafon!”, amikor Magyar Péter a Hír TV-nek adott élő interjút

2024. március 26. – 22:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Élőben jelentkezett be Futó Boglárka, a Hír TV tudósítója a ma esti budapesti tüntetésről, hogy Magyar Pétert kérdezze, de a tömeg olyan hangosan skandált, hogy először meghiúsult az interjú.

Második próbálkozásra már sikerült megoldani, de a Hír TV-n úgy ment le a másfél perces élő beszélgetés, hogy a tömeg egy félpercnyi csend után elkezdte skandálni, hogy „Mocskos Megafon!”.

A jelenet már a tüntetés vége után zajlott. Ahogy a cikkünkben írtuk, Magyar a beszéd után maradt fotózkodni a tömeggel, és a Hír TV-nek is nyilatkozott. A riporter megpróbálta felmondani a bevezetőt, de a tömeg skandálással zavarta.

Erről a jelenetről a Népszava Facebook-oldala tett ki videót:

Magyar odament a Hír TV stábjához, és csitítgatta a tömeget, és végül interjút is adott nekik. Futó akkor a Telexnek azt mondta, hogy nagyon közelről üvöltöttek az arcába, de fizikai inzultus nem történt. Ezután a stáb és Magyar Péter is távozott a Vértanúk teréről. A stáb rendőri segítséggel tudta elhagyni a helyszínt.

Magyar a Hír TV-n arról beszélt, hogy több mint tízezren voltak a mai tüntetésen, az április 6-ra, a Kossuth térre tervezett rendezvényre pedig több mint százezer embert vár.

Az egész jelenet így nézett ki a Hír TV képernyőjén:

Magyar Péter kedden nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt Varga Judittal való beszélgetésének egy részletével, majd bejelentette, hogy este hatra tüntetést szervezett a Legfőbb Ügyészség épülete elé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!