Gajdics Ottó: K. Endre tűnjön el a közéletből, menjen haza Erdélybe!

2024. március 12. – 17:53

Másolás

Vágólapra másolva

Gajdics Ottó a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikkben szólította fel K. Endrét, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét, hogy tűnjön el a magyar közéletből. „Menjen haza Erdélybe, menjen föl a hegyre egy esztenába, segítsen a juhászoknak, esténként pedig mélyedjen el saját gondolataiban, és keresse a választ, hogyan is jutott el idáig. Ha pár év múlva lesz valami hihető magyarázata, szívesen látjuk újra” – írta a kormánypárti véleményvezér.

Gajdics szerint egy ártatlanul elítélt ember mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztázza magát, akár még kisebb súlyú törvénytelenségektől sem riad vissza annak érdekében, hogy bizonyítsa az ártatlanságát. „Egyet viszont biztosan nem tesz senki szorult helyzetében sem, nem követi el azt, amiről épp el akarja hitetni, hogy soha nem csinálna olyat” – írta.

K. Endre viszont pont ezt tette, vasárnap az RTL Házon kívül című műsorában mutatták be azt a rejtett kamerás felvételt, amin K. Endre megpróbálta rávenni a bicskei gyermekotthon igazgatójának egyik áldozatát, hogy változtassa meg a korábbi vallomását. Hogy mit akarhatott ezzel elérni K. Endre, arról ebben a cikkben írtunk bővebben.

Gajdics szerint K. Endre úgy viselkedik, mint aki „megtébolyodott”, és teljesen elveszítette a józan ítélőképességét. „Mindenesetre egyre inkább az az érzésem, nem közénk való” – jelentette ki a Szabad Föld főszerkesztője.

K. Endrét nem most először „tagadja ki” a kormányközeli holdudvar. Nem sokkal Novák Katalin köztársasági elnök lemondása előtt K. Endre egy hosszú Facebook-bejegyzést írt arról, hogy ő miként látja a kegyelmi ügyet, és hogy miért tartja magát ártatlannak és áldozatnak. Az írásról a Vadhajtások és a kormánypárti médiatermékeket összefogó Mediaworks több lapja – többek között a Világgazdaság és a SzegedMa – is beszámolt, ám Novák lemondása után gyorsan törölték ezeket a cikkeket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!