Sebestyén Júlia férje azt mondja, nem a műkorcsolyás gyerekek panaszai miatti eljárás miatt nem indul a II. kerület polgármesteri posztjáért

2024. március 11. – 13:33

Másolás

Vágólapra másolva

„Ócska hazugság ez az egész, nincs kétségem afelől, hogy megszüntetik a nyomozást” – mondta a fideszes Gór Csaba a 24.hu-nak azzal kapcsolatban, hogy felesége, az Európa-bajnok műkorcsolyázó, Sebestyén Júlia ellen kiskorú veszélyeztetése gyanújával indult eljárás. Gór Csaba a Fidesz II. kerületi önkormányzati frakcióvezetője, aki az egyik budai választókerületi elnöke is, időközben átadta Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakosnak a polgármester-jelöltséget. Gór azt állítja, nem az eljárás miatt.

Február végén írtunk arról, hogy a rendőrség október óta nyomoz és hallgat meg tanúkat az egykori Európa-bajnokból lett edző Sebestyén Júlia ügyében, akit több szülő is bántalmazással, testszégyenítéssel vádol. Sebestyén a vádakat folyamatosan és szisztematikusan tagadta. A keménységét viszont elismerte. „A munkámat minden esetben a MOKSZ, az Európai Sport Charta és Sport Etikai Kódex szellemének megfelelően végzem, és mind emberként, mind egykori sportolóként, mind edzőként ódzkodom mindenféle fizikai és verbális erőszaktól, megalázó vagy sértő gyakorlattól” – állította.

A Fidesz változatos jelöltjeiről itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!