A rendőrség nem talált pedofil szálat a tiszaföldvári borozói balhéban

2024. március 5. – 12:12

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen feljelentésig gyűrűzött egy tiszaföldvári vállalkozó és a – azóta lemondott – fideszes alpolgármester, Cseuz Zsolt balhézása, amikor Kiss Ferenc és Cseuz Zsolt szeretett volna visszajutni a Barcza Borozóba, de csak addig jutottak, hogy Kiss rugdossa és rázza a lelakatolt vaskaput. Kiss visszaadta hamar a várostól kapott kitüntetését és elnézést kért, Cseuz is megtette ezt, mondván egy „régóta húzódó, folyamatos provokációkkal és fenyegetésekkel teli magánügy” fajult verekedésig és kerítésrángatásig.

A történetet azonban nem hagyta annyiban a Demokratikus Koalíció vármegyei szervezete: állításuk szerint pedofil szálat találtak benne. Nemrég közölte is az ellenzéki párt, hogy feljelentést tesz a rendőrségen, mert „egy tiszaföldvári szemtanú állítása szerint kiskorú lányokat zaklathatott részegen a Fidesz alpolgármestere” a városban – közölte Mészáros Dávid, a DK területi igazgatója, Jász-Nagykun-Szolnok 4. választókörzetének elnöke. Cseuz azt állította, ez rágalom.

A 24.hu érdeklődött az ügyről a rendőrségen, ahonnan azt a választ kapták, hogy a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el az ügyben. A „jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a tiszaföldvári helyszínen nem tartózkodtak kiskorú lányok, valamint olyan információ sem merült fel az eset kapcsán, ami a bűncselekmény gyanúját alátámasztaná” – írták a lapnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!