Újra posztolt a K. Endrének tulajdonított oldal, médiahisztériát és lejárató propagandát emleget

2024. február 15. – 20:22

Másolás

Vágólapra másolva

Újból posztolt a K. Endrének tulajdonított A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam nevű Facebook-oldal. A szerző „ócska, álságos lejárató propagandát” és „inkvizíciós és igaztalan médiahisztériát” emlegetett mostani bejegyzésében.

„Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni.”

Állítása szerint az RTL Házon kívül című műsorában is hazugságok jelentek róla, illetve a bicskei áldozatokat képviselő Gál András ügyvéd is valótlanságokat állított róla a Szabad Európa cikkében. A bejegyzés végén részben nekik üzent azzal, hogy a jog adta lehetőségekkel a leghatározottabban fel fog lépni ellenük, „és mindazok ellen, akik a tények ellenére elvakult vádaskodásaikat folytatják.” A K. Endre elnöki kegyelméért Novák Katalinnál lobbizó Balog Zoltán szerepére nem tért ki az írásban.

Először nem sokkal Novák Katalin lemondása előtt jelent meg egy hosszú írás a Facebook-oldalon. Ebben a magát K. Endrének nevező szerző tulajdonképpen azt állította, hogy ártatlanul ítélték el, koncepciós eljárás folyt ellene, miközben ő buktatta le az egyik pedofil nevelőt. A K. Endre nevében posztoló szerző állítása szerint a kegyelmi kérvényt K. Endre felesége nyújtotta be.

Az írásról a kormánypárti sajtó is beszámolt, majd néhány órán belül törölték az erről szóló cikkeket. A bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese a Blikknek később úgy nyilatkozott, hogy a 12 oldalas írás valóban K. Endrétől származik.

K. Endre is megszólalt a Blikknek. A bulvárlapnak is megismételte, hogy ártatlan, nem követett el semmiféle jogsértést. A bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűntársaként kényszerítés és zsarolás miatt elítélt férfi arról is beszélt: sajnálja, hogy Nováknak Katalinnak és Varga Juditnak az ő kegyelme miatt kellett lemondania.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!