Tiborcz: Nem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni

2024. február 13. – 17:20

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter nemcsak a Partizánnak adott interjújában kritizálta Orbán Viktor miniszterelnök vejét, Tiborcz Istvánt. Egy nappal később egy Facebook-posztban is tartott egy röpke 100 milliárdos vagyonleltárt – a budapesti szállodáktól a belgrádi irodákon át a Waberer'sig –, amihez hozzáfűzött egy ironikus kérdést is. „Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?”

Tiborcz öt mondattal reagált ezekre a szavakra az Rtl.hu megkeresésére. Ezt a portál változatlan formában közölte.

„Ahogy eddig is, így most is állok az ön és a sajtó rendelkezésére a gazdasági tevékenységem és társadalmi szerepvállalásommal kapcsolatban. De ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni.

Vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve, politikai hatalmat akarnak szerezni, és vannak azok, akik a gazdasági életben igyekeznek értéket teremteni az építészeti örökségünk megmentésével és munkahelyek teremtésével.Nem vagyunk egyformák.”

Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje szombaton bejelentette, hogy lemond minden állami társaságban betöltött pozíciójáról, a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági (fb) tagságáról, és lényegében kicsekkolt a NER-ből, azóta pedig a Facebook-oldalán keményen beolvas Rogán Antalnak és a fideszes oligarcháknak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!