Eltűnt Novák Katalin neve a Házasság hete hivatalos weboldaláról

2024. február 12. – 10:32

Másolás

Vágólapra másolva

Eltűnt Novák Katalin neve a Házasság hete hivatalos weboldaláról. A Házasság hete nevű rendezvénysorozat vasárnap indult. A központi programok egyik fővédnöke Novák Katalin, aki szombaton mondott le a köztársasági elnöki posztról a K. Endre kegyelme nyomán kirobbant botrány hatására. Az egyhetes rendezvénysorozat másik fővédnöke a távozó államfő férje. Vasárnap megkérdeztük a szervezőket, hogy lemondása ellenére továbbra is Novák Katalin a rendezvény fővédnöke, vagy történt-e ebben változás. A szervezőbizottság vasárnap délután az alábbi választ küldte a Telexnek: „A tegnapi bejelentéssel kapcsolatban még nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy ez mit jelent számunkra.”

Hétfőn a 444 azt írta, hogy a Házasság hete nyitó oldaláról eltűnt Novák Katalin neve. Információink szerint már a lemondása előtt, február 9-én eltűnt Novák Katalin neve az oldalról. Korábban a következő szerepelt az oldalon: „A Házasság Hete Szervezőbizottsága által koordinált központi programok fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök és férje, Veres István.” Mostanra a honlap új designt kapott.

A rendezvénysorozat honlapja szerint a Házasság hete több mint húsz éve indult Angliában, ma már több mint 21 országban ünneplik. Magyarországon 2008 óta rendezik meg az eseményt a keresztény egyházak és civil szervezetek együttműködésében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!