Magyar Péter: Üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek

2024. február 12. – 21:05

Másolás

Vágólapra másolva

Facebook-posztban reagált Magyar Péter a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan azon megjegyzésére, amely szerint reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik.

Varga Judit volt férje azzal folytatta bejegyzését, hogy kiemelte, egymillióan látták a Partizán vele készített vasárnapi interjúját, amelyben egyebek mellett Rogán Antal hatalmáról, a kormány döntéshozatali folyamatairól, illetve a kegyelmi ügy hátteréről beszélt.

Magyar megköszönte az interjú után a politikai spektrum minden oldaláról több ezer üzenet formájában kapott támogatást és szeretetet, illetve tanácsokat, valamint kritikákat. Havasiról azt írta, hogy arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólásdobozát. Hozzátette:

„…innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell.”

A hétfő esti bejegyezés azzal zárul, hogy Magyar Péter leírja, a maga módján igyekszik majd témát szolgáltatni Orbán Viktor szombati évértékelő beszédéhez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!