Karsai Dániel: Kiállok Magyar Péter mellett, a magam szerény eszközeivel mindenben támogatom

2024. február 12. – 16:27

Másolás

Vágólapra másolva

Karsai Dániel alkotmányjogász még vasárnap kifejtette a véleményét arról, hogy a közvetlen államfőválasztás hibás elképzelés. Hétfői Facebook-posztjában Magyar Péterről írt. Varga Judit korábbi férjéről kifejtette, minden tisztelete és megbecsülése az övé. Mellette áll.

„Az általa megindított társadalmi párbeszédet a magam szerény eszközeivel mindenben támogatom. Konkrétan állok rendelkezésére bármilyen beszélgetésre, ha kívánja, négyszemközt. De még jobban örülnék, ha nyilvános keretek között folytatnánk. Az elmúlt hónapokban elért ismertségemet nagyon szívesen az ő rendelkezésére bocsátom.

Úgy vélem, a rendszerváltás óta nem volt ilyen egyedi lehetőség egy jobb és élhetőbb Magyarország megteremtésére. Ez a kihívás számomra mindennél fontosabb. Még az életvégi döntésekhez való jog elérésénél is.”

Másokat is arra kér, akik csalódtak az Orbán-rendszerben, ugyanígy álljanak ki a nyilvánosság elé, mert itt a történelmi lehetőség Magyarország megújítása felé.

„Az apátiát azzal lehet első lépésben legyőzni, hogy bizonyítjuk, a valódi reformokra vágyó magyarok világnézettől függetlenül nincsenek egyedül. Higgyenek nekem, nagyon sokan vagyunk.”

Novák Katalin és Varga Judit lemondása, közéletből való kivonulása után kezdődött meg Magyar Péter, Varga Judit volt férjének jelentkezése. Magyar nem sokkal a lemondások bejelentése után tett ki a Facebook-oldalán egy posztot, amelyben lemondott minden állami cégben betöltött megbízatásáról, kicsekkolt a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, eközben keményen beolvasott Rogán Antalnak és az oligarcháknak. Orbán Viktor legfontosabb miniszterét friss interjújában is sokat emlegette.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!