Kocsis Máté: Novák és Varga lemondása a bizonyíték, hogy a jobboldalon van következménye a hibáknak

2024. február 10. – 17:49

Másolás

Vágólapra másolva

„Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk. Eddigi munkájukért hálásak vagyunk nekik, és köszönjük, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt” – reagált a köztársasági elnök és a fideszes képviselő lemondására Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebookon.

Kocsis Máté szerint Novák és Varga döntése

„annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs”.

A Fidesz frakcióvezetője arról ír: a két kormánypárti politikust „képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen, és egy zsidó családtól ellopott villában él”.

„A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk. Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése” – zárja posztját Kocsis.

Novák Katalin azután mondott le, hogy kiderült: tavaly áprilisban kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének, K. Endrének, aki a jogerős bírósági ítélet szerint arra kényszerítette az otthon egyik lakóját, hogy vonja vissza a pedofil igazgató ellen tett vallomását. Igazságügyi miniszterként Varga Judit terjesztette fel K. Endre kegyelmi kérelmét a köztársasági elnöknek, majd a végén ő írta azt alá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!