Osváth Zsolt: „Egy féreg szabadon jár! K. Endrét drága katám kiengedte”

2024. február 7. – 22:57

Másolás

Vágólapra másolva

„Volt állami gondozottként pontosan tudom, milyen visszaélések fordulhatnak elő egy intézmény falain belül. Abuzálás, sikkasztás, korrupt igazgató, eltűnt pénzek, fizikai bántalmazások és igen, a pedofília” – írta az Instagramon Osváth Zsolt youtuber. Bejegyzésében a K. Endrének kegyelmet adó Novák Katalin köztársasági elnöknek üzen, azt kérte, üljön le az áldozatokkal.

„Hallgassa végig, hogy hány snickers járt a sexért? Mennyit kaptak a simogatásért? Mire gondoltak közben? Hogy élnek most emiatt? Felriadnak még éjjel? Működik a párkapcsolatuk? Üljön le azokkal a gyerekekkel, akiket Bicske díszpolgára Vásárhelyi János megerőszakolt.”

Osváth maga is állami gondozott gyerekként nőtt fel, a poszt szerint maga is tapasztalta, hogy a nevelők visszaélnek a gyerekek kiszolgáltatott helyzetével. „Amikor az intézetben azt mondtam az igazgatónak, hogy tudom, az egyik növendék és nevelő között intim kapcsolat van, akkor engem hülyének tituláltak és a pszichiátriára zárattak. Később közös gyermekük született, meglehet ma is együtt élnek. Azóta sem kért tőlem senki elnézést, pedig bolondnak hittek és amikor minden borult körülöttem, gyerekként az egyetlen megoldásnak azt láttam, ha eldobom magamtól az életem. Nem sikerült. Szerencsére.”

Mindezt azonban nem hívná pedofíliának, sem zaklatásnak, de visszaélésnek mindenképp. Osváthnak éppen az a fiú volt az első szerelme, aki később összejött az egyik nevelővel.

„Nagyjából mindenben az elsők voltunk egymásnak. Aztán végül egyszer csak azt mondta legyünk inkább barátok. Nem sokkal később kiderült ki miatt mondta ezt. Én ezért nem haragszom. Tinik voltunk. De a nevelőnk főiskolát végzett felnőtt.” Azóta sok idő eltelt, és már nem haragszik az érintettekre, Novák Katalinra viszont igen, a kegyelem miatt.

„Egy féreg szabadon jár! K. Endrét drága katám kiengedte. Közétek. Közénk.
Vigyázzatok a gyerekeitekre, mert akárhány óriásplakát is hirdeti, más nem fog!
Végtére a tanulság az, hogy elkövethetsz te bármit, ha jön a pápa katám megkegyelmez.”

A youtuber azt írta, karácsonykor éppen a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonba, Vásárhelyi János és K. Endre korábbi munkahelyére vitt ajándékot, és beszélgetett a lakókkal, akik egyáltalán nem felejtették el a történteket.

Felrója Novák Katalinnak azt is, hogy a köztársasági elnök azt mondta, minden kegyelmi döntés megosztó. Osváth szerint sok dolog lehet megosztó, de a pedofília és annak pártolása nem.

„Hol vagytok megafonosok? Kossuth díjra váró hírességek? Hol vannak a Bohárok, Apátik, a Nagy Ferók, a Tóth Gabik? És a Tv2 híradósai? A Bors, a Mandiner és a Metropol firkászai? Hol vagytok most, amikor egy emberként kéne kiállni és azt mondani, hogy el a kezekkel a gyerekeinktől? Vagy az csak a melegekre vonatkozik?”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!