Várkonyi Andrea: Egy fantasztikus házasságban élek, új dimenzióba kerültem

2024. január 31. – 22:34

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb interjút adott a házasságáról Várkonyi Andrea, aki állítása szerint általában nem szokott erről beszélni, de nemrég a Blikk-kel kivételt tett, és elmondta, hogy temérdek gyönyörű rózsát kapott Mészáros Lőrinctől a második házassági évfordulójukon. Most a Story Magazinnal tett újabb kivételt, és a 24.hu cikke szerint többek közt arról beszélt, hogy nem az anyagiak miatt változtak meg a mindennapjai, hanem azért, mert egy fantasztikus házasságban él.

Az újság csütörtökön megjelenő számában olvasható interjúban Várkonyi azt mondta, valójában senki sem ismeri őket, ő pedig tudja, hogy nemigen változott az elmúlt években. Szerinte tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe került, de mindig is voltak tévés munkái, reklámszerződései, pszichológusként is dolgozott, szóval korábban sem élt rosszul, és a mindennapok szintjén ezen a téren nem is változott az élete.

Abban viszont igen, hogy állítása szerint egy fantasztikus házasságban él, és olyan új dimenzióba került egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataiban nem volt példa. „Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” – tette hozzá.

A Story online felületén közzétett beharangozóban egyébként arról is szó esik, hogy az eljegyzésük olyan volt, mint a romantikus filmekben, és megint elmondta, hogy Mészárosnak szerinte elképesztő érzéke van a romantikához. Mészárosnak egyébként ahhoz is elképesztő érzéke van, hogy a feleségét vezetői posztokra nevezze ki a folyamatosan növekvő cégbirodalmában. Nemrég például a VM Medical Zrt.-nek lett az egyik vezető tisztségviselője, de tavaly tavasszal Várkonyi Andrea cége kapta meg a Mészáros Lőrinchez köthető gigabank reklámkampányát is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!