Újabb cégben kapott vezetői posztot Várkonyi Andrea

2024. január 24. – 08:15

Másolás

Vágólapra másolva

Még 2023 novemberében került Mészáros Lőrinchez a VM Medical Zrt., melyről akkor az Mfor.hu azt írta, hogy a neve alapján vélhetően az egészségügyhöz köthető. Most az Rtl.hu vette észre, hogy ez a cég a VM Medical Property Invest Zrt. tulajdonosa, dr. Majorosi Zoltánnal együtt, aki több egészségügyi cégben is aktív, köztük a Királyhágó téren működő Medical Academy Kft.-ben is. A VM Medical Property Invest Zrt. főtevékenysége egyébként az ingatlankezelés.

A VM Medical Property Invest Zrt.-nek két vezető tisztségviselője van a lap szerint: Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea.

A lap kérdéseket küldött a cégnek és dr. Majorosi Zoltánnak is, hogy a további részletekről érdeklődjenek, választ még nem kaptak.

Az Mfor.hu szeptemberi listája szerint Várkonyi Andrea sikeres üzletasszony: a magyar politikusok és közéleti szereplők volt és jelenlegi feleségei között a negyedik helyet szerezte meg az elmúlt öt évben feljegyzett 948 millió forint osztalékkal. A sikerhez nagyban hozzájárulnak férje vállalkozásai is: tavasszal írtunk arról, hogy Várkonyi Andrea cége csinálja a Mészáros Lőrinchez köthető gigabank reklámkampányát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!