Várkonyi Andrea 24 szál vörös rózsát kapott Mészáros Lőrinctől, mert két éve házasok

2023. október 7. – 07:48

Várkonyi Andrea 24 szál vörös rózsát kapott Mészáros Lőrinctől, mert két éve házasok
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a High-Tech Suli program.MTI/Balogh Zoltán

Másolás

Vágólapra másolva

A High Tech Suli program szeptember 28-i konferenciáján együtt jelent meg Mészáros Lőrinc és a felesége, Várkonyi Andrea. A programot Mészáron pénzéből az Alapítvány az Innovatív Oktatásért szervezi, melyet Várkonyi vezet. A konferenciáról már beszámoltunk, most a Blikk egy olyan videót is közzétett, amelyiken Várkonyi egy kicsit a magánéletükről is beszél.

Általában nem szokott, de most a bulvárlappal kivételt tett. Két éve, szeptember 24-én vette feleségül az ország egyik leggazdagabb embere, ez is szóba került.

„A férjem rendkívül romantikus férfi, soha nem felejtené el a nagy napunkat, meglepetésekkel készül. Így volt ez idén is.

Próbáltunk kikapcsolódni, pihenni. Szeptember 24. most vasárnapra esett, így egy hosszú hétvégét töltöttünk együtt, igyekeztünk csak magunkra koncentrálni. Kaptam tőle temérdek gyönyörű rózsát is. Minden hónapban annyi szál vörös rózsát kapok tőle, ahányadik hónapja házasok vagyunk.”

Mészárosék augusztusi nyaralása nagy figyelmet kapott, mert a 63 méteres, 27 milliárd forintba kerülő luxusjacht a Földközi tengeren a kisebb kikötőkbe be sem tudott állni. A hajó neve: Arany Rózsa (ROSE D’OR). „Kisebb hajó, nagyobb szerénység” – Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter így kommentálta a nyaralásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!